top of page

Reklamationer

Läs igenom nedanstående text ordentligt innan du som frisör kontaktar oss. 

Giada extensions är ett 100% äkta hår i en unik kvalitet som vid rätt skötsel har en hållbarhet på 1-2 år.

Vi har lagt ned mycket tid på att 
kvalitetstesta vårt hår innan vi var redo att lansera Giada extensions. Alla löshår behöver fukt och för att hålla den mjuka och silkeslena kvaliteten Giada extensions har så är det frisörens ansvar att kunden köper med sig rätt vård hem. 
Nedan kan du läsa vad som kan hända vid fel skötsel och hur du löser det


Våran kvalitet är inte som andra löshår och att använda Schampon som inte är ren fukt kommer inte att fungera. 

Behöver kundens egna hår proteiner kan denna använda leave in produkter med proteiner som endast appliceras på det egna håret.

 

Håret känns hårt och plastigt:

Proteiner i produkter gör håret strävt och hårt då proteinerna har en uppbyggande effekt och lägger sig runt hårstrået. Håret känns då torrt och hårt istället för mjukt och silkeslent.  Har detta hänt så hjälper det att byta produkter till fukt. Lägg i en fuktinpackning och fyll på med en fuktcreme i handdukstorkar hår. Håret blir då som nytt. 

Håret tovar sig/blir statiskt

Har kunden använt fel produkter hemma kan håret bli torrt. Giada extensions har en unik kvalitet som kräver fuktprodukter.

Giada extensions går inte av som många andra löshår. Däremot säger håret till genom att tova upp sig. Detta löses enkelt med rätt produktpaket.

Ett tovigt hår blir som nytt igen med en fuktinpackning.

Höst och vinter i Norden har torr luft och då krävs extra mycket fukt.

Produktrekomendationer

Nedan listar vi exempel på utmärkta fuktserier för Giada extensions. 

Det finns många bra märken på marknaden men var uppmärksam på att vissa fuktserier även innehåller proteiner. Redkens alla produkter innehåller t.ex proteiner. 

bottom of page